Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

80 години постоење
 

  Повеќе од 80 години постоење

Во текот на 2008 година ЈКП Водовод – Битола, одбележа 80 години од организираното водоснабдување со вода на Битола. По тој повод нашата фирма со различни активности се придружува кон активностите на Обединетите нации.

  •  Издадена е Брошура 80 години Водовод – Битола

Јавно претпријатие "Водовод" - Битола © 2011-2014 Сите права задржани