Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Планирани инвестиции


  Планирани инвестиции
   

  • Замена на постоечки PVC – цевковод Ф200 мм со нов полиетилен da-315 мм од Буковски мост до царински Терминал

  • Реконструкција на секундарна водоводна мрежа по програма на Општина Битола

  • Набавка на мембран-филтер за потребите на микробиолошка лабораторија

  • Набавка на нова баждарница за баждирање на водомери до 6/4''

Јавно претпријатие "Водовод" - Битола © 2011-2014 Сите права задржани