Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Контакт


 
 

Адреса  ул. Климент Охридски ББ 7000 Битола
Дирекција  047 227-448
Дежурен  047 238-200; 234-791
Бесплатен телефон за
соопштување на
состојба на водомер
 0800 33 555
Директор direktor@vodovodbt.mk
АОП (програмери) aopbt@vodovodbt.mk
Филтерница filternica@vodovodbt.mk
Лабораторија - Филтерница laboratorija@vodovodbt.mk
Правна Служба – Јавни набавки javninabavki@vodovodbt.mk
Служба за комерција komercija@vodovodbt.mk
Проектирање и ГИС proekti@vodovodbt.mk
Припрема priprema@vodovodbt.mk
Правна Служба pravna@vodovodbt.mk
Инкасо-наплатна служба smetki@vodovodbt.mk
Сметководство smetkovodstvo@vodovodbt.mk
Водомерна Служба vodomerna@vodovodbt.mk
Возен Парк vozenpark@vodovodbt.mk
Дефекти defekti@vodovodbt.mk

* Службено лице кое посредува со информациите од јавен карактер во Водовод е: Горан Савевски, Раководител на Служба за комерција


Јавно претпријатие "Водовод" - Битола © 2011-2014 Сите права задржани