Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Тековни проекти

  назад

   Конечно решавање на водоснабдување на село Брусник со чиста вода за пиење од градскиот водовод. ЈКП ВОДОВОД - БИТОЛА ја започна изградбата на доводниот цевковод и вградувањето на потребната хидромеханичка опрема

Јавно претпријатие "Водовод" - Битола © 2011-2014 Сите права задржани