Вести

     Синдикатот на ЈКП Водовод редовно учествува со своја екипа на комуналните синдикални игри кои се одржуваат во почетокот на месец јуни. Годинава зеде учество и освои најголем број на трофеи и тоа во дисциплините:
     • фудбал - мажи;
     • кошарка - мажи;
     • шах - мажи;
     • стрелаштво - мажи;
     • кошарка - жени;
     • влечење јаже - жени;
     Со што стана најуспешна екипа на овие синдикални игри кои се одржаа од 13.06 до 17.06 2013 во хотел Десарет.

     ЈКП Водовод секогаш е поддржувач на
   - спортски професионални екипи од градот Битола,
   - и на културно уметнички настани во нашиот град од типот на: Илинденски денови, Хераклејски вечери, во битолскиот Народен театар и други.

Јавно претпријатие "Водовод" - Битола © 2011-2014 Сите права задржани